Hjem - Lions Horsens Bygholm

Juleaktivitet

Sød jul med Lions

Lions Club Horsens Bygholm er klar med sit julesortiment. Overskuddet fra salget går til humanitære og sociale formål i Horsens Kommune

Skal julen være lidt sødere i år? Ja, mener Lions Club Horsens Bygholm, som i år har føjet honning til julesortimentet. Og så er der jo frit slag f.eks. til at få bagt nogle honningkager, eller lade honningen indgå i den hjemmelavede konfekt. Eller blive brugt som dejligt smørepålæg!

”Vi sælger vore juleting med dette enkle budskab: Hjælp os med at samle penge ind for at kunne hjælpe andre, som har det svært!” siger den siddende præsident i Lions Club Horsens Bygholm, Jørgen Clausen.
For overskuddet fra julesalget går til humanitære og sociale formål i kommunen – som det har gjort i alle årene.

Klubben blev stiftet for 46 år siden, og for 43. gang udsender den et julemærke. Mærket har fra begyndelsen været et samlerobjekt, men bliver selvfølgelig også brugt flittigt på julehilsner.
Der følger et ark til-og-fra-kort med, når man køber et ark julemærker.
Andre Lions-juleting er julesennep og julebryg enkeltvis og i kasser, samt altså i år desuden honning.
Man kan også købe en ”pakkeløsning” med tre øl, sennep, honning, julemærker og til-og-fra-kort, alt lagt i en smuk gavekarton.

Årets motiv på julemærker, til-og-fra-kort og sennepsglassets etiket er fra Bollerup Slotspark. Fotograf er den lokale Bjarne Bent.

Sortiment, priser og salg
Sæt med 1 ark julemærker (16 stk.) + 1 ark til-og-fra-kort (10 stk.) 30,00 kr.
1 glas julesennep    25,00 kr.
1 glas honning     35,00 kr.
1 stk. julebryg      15,00 kr.
1 ks. julebryg (30 stk.)  342,50 Kr.
Gaveæske med 3 julebryg, 1 glas julesennep, 1 glas honning,
1 ark julemærker + 1 ark. til-og-fra-kort   I alt for gaveæsken: 150,00 kr.

Julemærker + til-og-fra-kort sælges frem til jul i Nørretorvs Kiosk, Adams Kiosk, Ideca Tips- og Lotto Center samt Bog & Idé.

Desuden – sammen med de øvrige varer i sortimentet - fra Lions’ stand på Danmarks Industrimuseums juleweekend 7.-8. december. Her er der begge dage åbent kl. 10-16.