Lions Horsens Bygholm

ForsideAktiviteterAnsøgningerOm klubbenKontakt

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Borgmesteren købte de første Lions-mærker

Borgmester Peter Sørensen har gennem årene været en glad køber af julemærket fra Lions Club Horsens Bygholm, således også i år.
Peter Sørensen ses her med den nuværende præsident for Lions Club Bygholm Peter Petersen

Årets første julemærke fra Lions Club Horsens Bygholm er solgt – og det var borgmester Peter Sørensen, som var den glade køber en lige så glad sælger var Peter Petersen, præsident for klubben 2016-17.

Lions Club Horsens Bygholm har hvert år siden 1977 udgivet et lokalt julemærke, som både er et samlerobjekt, og som absolut også pynter på jule- og nytårsposten.

Årets mærke er altså det 40. af slagsen og har Juletoget foran det gamle rådhus som motiv. Et ark med 16 stykker koster beskedne 25 kr.

Julemærket kan købes Nørretorv kiosk, Adams Kiosk Hatting Brugs, Bog og Ide  Ideca derudover er der mange foreninger og skole klasser , som man kan møde rundt om i Horsens fra nu og til jul og købe et ark julemærker.

Overskuddet ved salget går til Lions’ sociale og humanitære indsats.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark