Lions Horsens Bygholm

ForsideAktiviteterAnsøgningerOm klubbenKontakt

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Lions Horsens Bygholm genopliver Nordlyset en mytologisk kunstforestilling og Vikingetræf.

Man har i samarbejde med en af byens førende stenhuggere Filip Møller valgt og lave et vikingetræf og mytologisk kunstforestilling i Caroline Amalie Lund også i daglig tale kaldet Lunden

LØRDAG D. 29 APRIL fra kl. 10.00-20.00

Se området i Lunden her

Der vil være officiel åbning kl. 10.00 ved Borgmester Peter Sørensen. Der er fri entre hele dagen.

Der vil være udstilling fra en række kunstnere som kommer med træskulpturer, billedkunst, smykke design, keramik og smedje. Der vil være flere arbejdende kunstnere som vil indvie de interesserede besøgende i hvordan håndværk blev udført dengang. Der vil også være kæmpende vikingekrigere.

Når klokken bliver 15.00 vil der være flere af kunstnerne som donere nogle af deres kunstværker væk på en aktion som bliver afholdt på Billedskolen. Overskuddet fra denne aktion vil af Lions Horsens Bygholm blive doneret til følgende 2 organisationer.

Børnenes Kontor Horsens

Dansk Folkehjælp Horsens.

I ugen op til selve arrangementet vil Lions Bygholm onsdag og torsdag afholde forskellige aktiviteter i "Kuben" på Søndergade, hvor også "Komediehuset" vil deltage så mød op og få en forsmag på Vikingetræffet og den Mytologiske Kunstudstilling i Lunden.

Skulle de besøgende om lørdagen gå hen og blive sultne eller mangle en over tørsten så vil Lions Bygholm hele dagen servere følgende: Friskstegt flæsk, nøgleben, pandekager, liflig Mjød og øl til rimelige priser og til tonerne fra kæmpende Vikinger og Smedens harmren på ambolten.

Lions Horsens Bygholm håber på stor opbakning fra byens borgere til dette genoplivede arrangement.

Til gengæld så lover klubben at sørge for at rammerne er i top med mad og drikke.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark