Hjem - Lions Horsens Bygholm

Juleaktivitet

Sød jul med Lions

Lions Club Horsens Bygholm er snart klar med sit julesortiment. Overskuddet fra salget går til humanitære og sociale formål i Horsens Kommune

Skal julen være lidt sødere i år? Ja, mener Lions Club Horsens Bygholm.

”Vi sælger vore juleting med dette enkle budskab: Hjælp os med at samle penge ind for at kunne hjælpe andre, som har det svært!” siger den siddende præsident i Lions Club Horsens Bygholm, Lars Hansen.
For overskuddet fra julesalget går til humanitære og sociale formål i kommunen – som det har gjort i alle årene.

Klubben blev stiftet for 47 år siden, og for 44. gang udsender den et julemærke. Mærket har fra begyndelsen været et samlerobjekt, men bliver selvfølgelig også brugt flittigt på julehilsner.
Der følger et ark til-og-fra-kort med, når man køber et ark julemærker.
Andre Lions-juleting er julesennep, grov sennep og julebryg enkeltvis og i kasser.
Man kan også købe en ”pakkeløsning” med tre øl, sennep, honning, julemærker og til-og-fra-kort, alt lagt i en smuk gavekarton.

Årets motiv på julemærker, til-og-fra-kort og sennepsglassets etiket er Klosterkirken i Horsens. Fotograf er den lokale Bjarne Bent.

Sortiment, priser og salg
Sæt med 1 ark julemærker (16 stk.) + 1 ark til-og-fra-kort (10 stk.) 30,00 kr.
1 glas julesennep    25,00 kr.
1 glas grov sennep     25,00 kr.
1 stk. julebryg      15,00 kr.
1 ks. julebryg (30 stk.)  342,50 Kr. inkl. pant.
Gaveæske med 3 julebryg, 1 glas julesennep, 1 glas grov sennep,
1 ark julemærker + 1 ark. til-og-fra-kort   I alt for gaveæsken: 150,00 kr.

Julemærker + til-og-fra-kort kommer til salg i udvalgte forretninger.

Desuden vil vi være med på flere julemarked i Gedvedhus den 20, november, Julemarked på Fængslet den 19, 20 og 21 november og Haldrupvej v. Bents Juletræer 27 og 28 november, den 4 og 5 december og 19. december.